★★★★★

4,5 ud af 5 stjerner baseret på +80 anmeldelser

Jordvarmepumpe

Få et uforpligtende tilbud

Overvejer du en jordvarmepumpe?

Hvis du overvejer en jordvarmepumpe, får du en løsning, der er både energieffektiv og miljøvenlig. En jordvarmepumpe udnytter den naturlige varme, der er oplagret i jorden, og omdanner den til opvarmning af dit hjem. Dette betyder lavere energiregninger og en reduceret CO2-udledning. Hos M.R. VVS & Varmeteknik tilbyder vi:

Med en jordvarmepumpe fra M.R. VVS & Varmeteknik får du en pålidelig og bæredygtig varmeløsning, der sikrer komfort og besparelser i mange år fremover. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skifte til jordvarme.

Montering af jordvarmepumpe

Med flere års erfaring i montering af jordvarmepumper, er M.R. VVS & Varmeteknik din ekspert, når det kommer til installation og montering af jordvarmepumper. Vi sikrer en pålidelig og kvalitetsbevidst installation af din jordvarmepumpe, som vil opfylde dine behov effektivt og pålideligt. Vores ekspertise sikrer, at hele installationsprocessen udføres professionelt og præcist, fra planlægning til færdig montering.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav og sikrer optimal effektivitet og driftssikkerhed. Vores fokus er altid på høj kvalitet og tilfredshed hos vores kunder, og vi er stolte af at kunne tilbyde pålidelige og langvarige løsninger inden for jordvarmeområdet.

Vælg M.R. VVS & Varmeteknik for din næste jordvarmepumpeinstallation, og få ro i sindet med vores erfarne og dedikerede team.

Mange energiselskaber tilbyder tilskud til energiforbedringer, herunder installation af varmepumper. Kontakt dit lokale energiselskab for at høre om deres specifikke krav og ansøgningsprocedurer.
Denne statslige pulje yder tilskud til boligejere, der foretager energiforbedringer. Du skal ansøge online, og tilskuddene uddeles efter først-til-mølle-princippet.
Nogle kommuner har egne tilskudsordninger til energiforbedringer. Tjek din kommunes hjemmeside for oplysninger om muligheder og ansøgningsprocesser.

Hvornår kan du få tilskud: Tilskudsordningerne kan variere over tid og afhænger ofte af politiske beslutninger og budgetter. Det er derfor en god idé at holde sig opdateret på de aktuelle muligheder og søge tilskud i god tid.

Vores anmeldelser

Vi får 5,0 stjerner af vores kunder på Trustpilot

★★★★★

Baseret på +65 anmeldelser

Jordvarmepumpe service

Hvis du har brug for service på din jordvarmepumpe, kan du trygt vælge M.R. VVS & Varmeteknik som din specialist. Vi har omfattende ekspertise inden for vedligeholdelse og reparation af jordvarmepumper, og vi sikrer effektiv og pålidelig jordvarmepumpe service, der holder din pumpe i optimal stand.

Vores erfarne teknikere står klar til at løse enhver udfordring og sikre, at din varmepumpe fungerer problemfrit og effektivt. Uanset om det drejer sig om rutinemæssig jordvarmepumpe service eller akut reparation, kan du stole på vores professionelle tilgang og dedikation til kvalitet.

Vælg M.R. VVS & Varmeteknik for pålidelig og kompetent service af din jordvarmepumpe, og få ro i sindet med vores pålidelige løsninger.

Vil du vide mere?

Hvis du opvarmer dit hus med oliefyr eller elvarme nu, bør du overveje jordvarme af flere gode grunde:
– Du kan spare op til 50% på din varmeregning.
– Et årligt servicetjek er tilstrækkeligt til vedligeholdelse.
– Jordvarme er en miljøvenlig varmekilde, der reducerer dit CO2-udslip markant, med op til 75%.

Kommunerne kræver, at alle jordvarmepumper årligt skal inspiceres af en fagperson. Det er vigtigt at være opmærksom på, at de lokale myndigheder kan forlange dokumentation for denne inspektion. Med et serviceabonnement hos M.R. VVS & Varmeteknik får du et kontrolkort fra den årlige inspektion, som fungerer som bevis for, at kravene er overholdt.

En jordvarmepumpe kommer med en række fordele. Her kan du læse om nogle af fordelene ved jordvarme.

1. Billig og energieffektiv løsning: En jordvarmepumpe kan reducere dit energiforbrug med op til 50%, særligt for brugere af oliefyr.

2. Lang levetid – en god investering: Jordvarmeanlæg er ekstremt driftssikre og har en lang levetid. Selvom installationsomkostningerne er høje, gør det dem til en god økonomisk investering på længere sigt.

3. Udnyt naturens ressourcer: Varmen fra solen ligger i jorden og bør udnyttes. Da jordvarme er en vedvarende energikilde, giver det en god energibesparelse på boligopvarmningen. Det er en fornuftig måde at minimere ressourcespild.

4. Miljøvenlig energi med god samvittighed: Energi fra en jordvarmepumpe er miljøvenlig og reducerer CO2-udslippet med op til 75% sammenlignet med andre opvarmningsformer.

5. Ingen vedligeholdelse: Jordvarmeanlæg kræver minimal vedligeholdelse, da de er lukkede systemer, der passer sig selv med kun et årligt serviceeftersyn.

6. Minimal lyd: Jordvarmepumper er meget lydsvage, hvilket gør dem velegnede til placering i boliger uden at forstyrre beboerne.

En jordvarmepumpe kan forsyne dig med varme i selv det strengeste frostvejr. Fordi jordvarmeslangerne er gravet ned i en ca. 90 cm dybde, er det stadig muligt at udvinde og omdanne varmen i jorden til varme i din bolig samt varmt brugsvand.

Hvad koster en jordvarmepumpe?

Prisen for etablering af et jordvarmeanlæg inkl. montering og evt. afkobling af et gammelt fyr vil typisk ligge fra 170.000 kr. Prisen kan dog variere afhængigt af flere faktorer, men hos os finder du konkurrencedygtige jordvarmepumpe priser. Hvis du leder efter en billig jordvarmepumpe, tilbyder vi løsninger, der passer til ethvert budget. Vi har også attraktive jordvarmepumpe tilbud, der giver dig mulighed for at få en effektiv og økonomisk løsning. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste jordvarmepumpe til dine behov.

Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud og mere information om vores jordvarmepumper.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.