Miljøvenlig montering af varmepumper

Med en luft til vand-varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas. Hos M.R. Varmeteknik hjælper jeg dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til montering af varmepumpe og serviceftersyn i Tølløse, Holbæk og resten af Sjælland

Hvordan fungerer en luft til vand-varmepumpe?

Ønsker du den mere miljøvenlige løsning, skal du bestille en montering af varmepumpe. Luft til vand-varmepumpen omdanner varmeenergien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

​Har man ikke lyst til at have en pumpe stående udenfor kan man lave jordvarme i stedet. Dette kræver dog betydelig mere installationsplads inde i huset.

Rent energi mæssigt er der ikke den store forskel om du har en som står udenfor eller en under jorden med masser slanger.

Få et tilbud på montering af varmepumpe​

Jeg tilbyder topprofessionel rådgivning og et kvalitetsbevidst stykke arbejde. Kontakt mig derfor i dag, hvis du ønsker en god pris eller rådgivning omkring montering af varmepumpe.

Kontakt mig på e-mail mr-varmeteknik@outlook.dk eller ring til mig på telefon 61 73 39 33

Modtag​ et uforpligtende tilbud!

​Jeg glæder mig til at høre fra dig! Kontakt mig gerne via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

er du interesseret?

Skal jeg stå for installation af fjernvarme?

Nu tænker du måske ”hvad koster fjernvarme?” eller ”hvilket fjernvarmeanlæg skal jeg vælge?” – du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om installation af fjernvarme.

Du kan få et gratis tilbud med en god pris, hvis du udfylder kontaktformularen. Kontakt mig hvis du vil høre mere om muligheder, priser, materialer eller andet. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​M.R. VVS & Varmeteknik ApS

Tjørnedevej 1 4340 Tølløse

CVR-nummer: 38132598

Se vores cookiepolitik

​M.R. VVS & Varmeteknik ApS tilbyder en række løsninger til automatisk regulering af varmeforsyningen. Det er systemer, der varmer effektivt og samtidig sparer på energien.

tekniqarbejdsgiverne_hvid

© 2022 ​M.R. VVS & Varmeteknik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.