Nyt oliefyr med fokus på holdbare løsninger

Hvis du er på jagt efter et nyt oliefyr eller har brug for oliefyrsservice i eller omkring Tølløse eller Holbæk, kan vi løse opgaven for dig. Vi kører også gerne til andre lokationer på Sjælland, hvis du har brug for vores hjælp og rådgivning. Hvad end dit oliefyr er af nyere eller ældre dato, er det vigtigt, at du husker at få det tjekket efter i sømmene, så det virker så effektivt som muligt, på den måde får du nemlig også mest for dine penge.

Med service af dit oliefyr kommer dit fyr i topform, så det kører så effektivt som muligt. Loven siger faktisk, at dit oliefyr skal renses, justeres og kontrolmåles en gang årligt med henblik på at imødekomme miljøet. En rensning af oliefyr, reparation af oliefyr eller et generelt eftersyn af oliefyr kan potentielt udnytte fyringsolien bedre og reducere dit forbrug med op til 25 procent.

Derfor skal du vælge at investere i et nyt oliefyr

I nogle tilfælde kan det ikke betale sig at gennemgå den gamle model, du har stående i hjemmet. Vi fortæller dig, hvornår det er tid til at investere i et nyt oliefyr, så du kan være sikker på, at dine penge bliver brugt på mest fornuftig vis.

Vi kalder os selv for eksperter inden for varmeteknik, og vi står altid klar med gode råd og holdbare løsninger til dig. Vores fokus er nemlig altid på at finde den rette løsning til dig.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Hvis du har brug for et nyt oliefyr eller service af dit eksisterende, kan du kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på oliefyr, fjernevarme, pillefyr og varmepumper.

Ring til telefon 61 73 39 33, eller send en besked til e-mail mr-varmeteknik@outlook.dk.

Modtag​ et uforpligtende tilbud!

​Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

er du interesseret?

Skal jeg stå for installation af fjernvarme?

Nu tænker du måske ”hvad koster fjernvarme?” eller ”hvilket fjernvarmeanlæg skal jeg vælge?” – du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om installation af fjernvarme.

Du kan få et gratis tilbud med en god pris, hvis du udfylder kontaktformularen. Kontakt mig hvis du vil høre mere om muligheder, priser, materialer eller andet. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​M.R. VVS & Varmeteknik ApS

Tjørnedevej 1 4340 Tølløse

CVR-nummer: 38132598

Se vores cookiepolitik

​M.R. VVS & Varmeteknik ApS tilbyder en række løsninger til automatisk regulering af varmeforsyningen. Det er systemer, der varmer effektivt og samtidig sparer på energien.

tekniqarbejdsgiverne_hvid

© 2022 ​M.R. VVS & Varmeteknik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.