• Holdbare løsninger

    Eksperter indenfor varmeteknik

OLIEFYR PÅ SJÆLLAND

EFTERSYN OG MONTERING AF OLIEFYR

Hvis du er på jagt efter et nyt oliefyr, eller har du brug for oliefyrsservice i eller omkring Tølløse, Holbæk eller et andet sted på Sjælland? Så kan M.R. VVS & Varmeteknik ApS løse opgaven for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at det er blevet vedtaget, der ikke må sættes oliefyr op i huse bygget efter 2016. Men M.R. VVS & Varmeteknik ApS kan stadig hjælpe dig med eftersyn af dit gamle oliefyr.

HUSK AT UNDERSØGE DIT OLIEFYR

Hvad end dit oliefyr er af nyere eller ældre dato, er det vigtigt, du husker at få det tjekket efter i sømmene, så det virker så effektivt som muligt. På den måde får du også mest for dine penge.

Med service af dit oliefyr kommer dit fyr i topform, så det kører så effektivt som muligt.

Loven siger faktisk, at dit oliefyr skal renses, justeres og kontrolmåles en gang årligt med henblik på at imødekomme miljøet. En rensning af oliefyr, reparation af oliefyr eller et generelt eftersyn af oliefyr kan potentielt udnytte fyringsolien bedre og reducere dit forbrug med op til 25 procent.

I nogle tilfælde kan det ikke betale sig at gennemgå den gamle model, du har stående i hjemmet. Jeg hjælper dig gerne med at finde ud af, hvornår det er tid for dig at investere i et nyt oliefyr.

Vil du høre mere om vores oliefyr?

Hvis du har brug for et nyt oliefyr eller service af dit eksisterende, kan du kontakte M.R. VVS & Varmeteknik ApS for at høre mere om dine muligheder. Her får du konkurrencedygtige priser.

Du kan også altid få et gratis tilbud på enten eftersyn eller montering af oliefyr, hvis du udfylder kontaktformularen oppe til højre.

Få et gratis tilbud