Automatiserede løsninger ved opsætning af pillefyr

Fyring med træpiller er en billig måde at opvarme boligen på. Moderne træpillefyr er i dag automatiserede med hensyn til regulering, optænding og er en dog selvrensende. Selv påfyldning af piller kan automatiseres, og de nye fyr har en så høj virkningsgrad, at intervallerne mellem asketømningen er stor. Ønsker du opsætning af pillefyr? Så ring til os i dag. Vi er bosat i Tølløse nær Holbæk, men leverer på hele Sjælland.

Træpillefyr til ethvert behov

Der findes i dag mange forskellige typer træpillefyr på det danske marked, og man skal derfor tænke sig godt om inden man køber sit nye fyr. Det er lidt som at købe en ny bil, den holder bare ca. 4 gange så lang tid.

Tænk på placering af nyt pillefyr og opbevaring af træpiller

Overvejer du at anskaffe et nyt pillefyr så tænk på placeringen af fyret og opbevaring af træpiller. Ved opsætning af pillefyr skal der tages højde for, at håndteringen af pillerne skal være så nem som muligt, og at træpillerne opbevares tørt og rent. Bliver træpillerne fugtige, kan de i værste fald stoppe fødeanordningen til fyret. Herudover vil urenheder i form af støv, sand eller lignende fra omgivelserne kunne give uren forbrænding.

Få et gratis tilbud på opsætning af pillefyr

Vi tilbyder topprofessionel opsætning af pillefyr i høj kvalitet. Ring til os, hvis du ønsker en pris på et nyt pillefyr, varmepumpe, oliefyr eller rådgivning om træpillefyr. Kontakt os på telefon 61 73 39 33 eller send os en e-mail på mr-varmeteknik@outlook.dk.

Modtag​ et uforpligtende tilbud!

​Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os gerne via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

er du interesseret?

Skal jeg stå for installation af fjernvarme?

Nu tænker du måske ”hvad koster fjernvarme?” eller ”hvilket fjernvarmeanlæg skal jeg vælge?” – du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om installation af fjernvarme.

Du kan få et gratis tilbud med en god pris, hvis du udfylder kontaktformularen. Kontakt mig hvis du vil høre mere om muligheder, priser, materialer eller andet. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​M.R. VVS & Varmeteknik ApS

Tjørnedevej 1 4340 Tølløse

CVR-nummer: 38132598

Se vores cookiepolitik

​M.R. VVS & Varmeteknik ApS tilbyder en række løsninger til automatisk regulering af varmeforsyningen. Det er systemer, der varmer effektivt og samtidig sparer på energien.

tekniqarbejdsgiverne_hvid

© 2022 ​M.R. VVS & Varmeteknik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.