• Holdbare løsninger

    Eksperter indenfor varmeteknik

PILLEFYR PÅ SJÆLLAND

SPAR STORT PÅ ELREGNINGEN NÅR DU FYRER MED TRÆPILLER

Et pillefyr fungerer i stor grad ligesom et oliefyr og et gasfyr, da et pillefyr hjælper med opvarmning af både huset og brugsvandet. Forskellen her er blot, at et pillefyr opvarmer ved brug af træpiller.

Fyring med træpiller er en billig måde at opvarme boligen på. Moderne træpillefyr er i dag automatiserede med hensyn til regulering, optænding og er endda selvrensende.

Selv påfyldning af piller kan automatiseres, og de nye fyr har en så høj virkningsgrad, at intervallerne mellem asketømningen er stor.

Leder du efter nogen til at opsætte dit nye pillefyr?

M.R. VVS & Varmeteknik ApS er bosat i Tølløse nær Holbæk, men jeg leverer til kunder på hele Sjælland. Så tøv ikke med at kontakte mig for mere information.

TRÆPILLEFYR TIL ETHVERT BEHOV

Der findes i dag mange forskellige typer træpillefyr på det danske marked, og du skal derfor tænke sig godt om inden man køber sit nye fyr.  Det er lidt som at købe en ny bil.

Det er en stor beslutning, og det skal være det helt rette fyr, der passer til dit hjem og dine behov. M.R. VVS & Varmeteknik ApS står dog klar til at give dig gode råd og vejledning, så du i sidste ende er sikker på, at du har truffet det rette valg.

Hos M.R. VVS & Varmeteknik ApS kan du finde følgende mærker:

  • Blackstar
  • Vølund
  • RTB
  • H.K.S Lazar
  • Hargassner

Hvor skal dit pillefyr placeres?

Overvejer du at anskaffe et nyt pillefyr, så er det vigtigt at tænke over, hvor du ønsker fyret placeret. Samt hvor dine træpiller kan blive opbevaret henne.

Ved opsætning af pillefyr skal der helst tages højde for, at håndteringen af pillerne skal være så nem som muligt, og at træpillerne opbevares tørt og rent.

Bliver træpillerne fugtige, kan de i værste fald stoppe fødeanordningen til fyret. Herudover vil urenheder i form af støv, sand eller lignende fra omgivelserne kunne give uren forbrænding.

GRATIS TILBUD PÅ OPSÆTNING AF PILLEFYR PÅ SJÆLLAND

Tag fat i os med det samme via kontaktformularen til højre, hvis du ønsker et gratis tilbud på opsætning af dit nye pillefyr. Vi holder til i Holbæk, men jeg leverer og opsætter hos kunder over hele Sjælland.

Få et gratis tilbud