• Holdbare løsninger

    Eksperter indenfor varmeteknik

MILJØVENLIG MONTERING AF VARMEPUMPE

Hos M.R. VVS & Varmeteknik ApS tilbyder jeg montering af en luft-til-vand-varmepumpe i Tølløse, Holbæk og på resten af Sjælland for dig, der ønsker at opvarme boligen samt dit brugsvand på samme tid.

En luft-til-vand-varmepumpe er både en miljøvenlig og ikke mindst billig varmeløsning i forhold til andre varmekilder som oliefyr eller naturgas.

Hos M.R. VVS & Varmeteknik ApS hjælpes du gennem hele processen lige fra rådgivning og dimensionering til selve montering af varmepumpe. Du får også varmepumpeservice med i prisen.

HVORDAN FUNGERER EN LUFT-TIL-VAND-VARMEPUMPE?

Hvis du ønsker en mere miljøvenlig løsning til din opvarmning af hjemmet, så er en varmepumpe det rette valg for dig.

Med en luft-til-vand-varmepumpe omdannes varmeenergien, der findes i luften udefra, til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen.

Luft til vand-varmepumpen er eldrevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til for eksempel et oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

MONTERING AF VARMEPUMPE INDENDØRS

Har du ikke lyst til at have en pumpe stående udenfor, kan der i stedet etableres jordvarme.

Dette kræver dog betydelig mere installationsplads inde i huset. Rent energimæssigt er der ikke den store forskel på, om du har en varmepumpe, som står udenfor eller en under jorden med masser af slanger.

Jeg kan dog hjælpe alle mine kunder på Sjælland med begge typer installation af varmepumpe.

HVAD KOSTER EN VARMEPUMPE?

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på den luft-til-vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, som du har behov for, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser med service på varmepumpe inkluderet, og jeg hjælper kunder på hele Sjælland.

Hvis du allerede ved, at en varmepumpe er det rette for dig, eller hvis du stadig er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sidder klar ved telefon og e-mail til at besvare dine spørgsmål angående varmepumper.

Du kan også altid få et gratis tilbud på montering af varmepumpe, hvis du udfylder kontaktformularen oppe til højre.

Få et gratis tilbud